ENG) 샐러드처럼 해먹는 가지구이와 잣소스 만들기

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작성자 이양지TV 작성일20-10-13 00:00 조회3회 댓글0건

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[ 재료 ]
가지 2개
잣소스 (올리브유 3큰술, 잣 1큰술, 방울토마토 2개, 다진 파슬리 1큰술, 간장 1/2작은술, 현미식초 1작은술, 소금 약간)
소금
식물성유

[ 만드는 법 ]
1. 가지는 꼭지를 떼고 길이를 반으로 썬 다음 다시 1.3cm 두께로 길게 썰어 한쪽 면에 격자 모양으로 칼집을 넣어 준다.
2. 팬을 달군 다음 식물성유를 두르고 1의 가지를 앞뒤로 노릇노릇하게 굽는다.
3. 잣소스 재료의 잣은 거칠게 다지고 방울토마토는 한 개를 10등분 정도로 작게 나누어 썰어 나머지 재료들과 함께 섞는다.
4. 구운 가지를 그릇에 올리고 3을 뿌려낸다.

[ Ingredients ]
2 eggplants
Pine nut sauce (olive oil 3T, pine nuts 1T, cherry tomatoes 2ea, chopped parsley 1T, soy sauce 1/2t, brown rice vinegar 1t, salt)
Salt
Vegetable oil

[ Recipe ]
1. Remove the stem of eggplant, cut it in half, cut it into 1.3cm thick, and put a lattice cut on one side.
2. After heating the pan, coat the vegetable oil and bake the eggplants of 1 back and forth to brown.
3. Chop the pine nuts of the pine nuts sauce material roughly, divide one cherry tomato into 10 equal parts, and mix it with the rest of the ingredients.
4. Put the baked eggplant on a bowl and sprinkle 3.

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